Afspraken – Huisartsenpraktijk Zieuwent – Zieuwent
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Zieuwent
Harreveldseweg 17D 7136 KH
Zieuwent
Spoed toets 1

Afspraken

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Wanneer u tussen 08.00-10.00 uur belt, kunt u meestal op de dag zelf nog terecht voor een afspraak. Desgewenst kunt u een voorkeur voor één van beide artsen kenbaar maken. Het is wel verstandig om met een bepaald probleem bij dezelfde arts terug te komen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. Daarnaast helpt het de huisarts om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De assistente is uiteraard (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Ook kunt u zelf online een afspraak inplannen via onze website of app. Voor eenvoudige of korte vragen kunt u ook een afspraak maken voor het telefonisch terugbelspreekuur of uw vraag stellen middels een e-consult (via de app of  huisartsenpraktijkzieuwent@zorgmail.nl).

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef dit aan bij het maken van de afspraak, zodat de assistente meer tijd voor u kan inplannen op het spreekuur en de huisarts meer tijd heeft om samen met u naar uw klachten te kijken.

Visite

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt samen met u, en eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

Ziekenhuis opname

De huisartsen bezoeken vrijwel wekelijks de opgenomen patiënten in het Koningin Beatrix Ziekenhuis te Winterswijk.

Ook in andere ziekenhuizen kan een bezoek door ons worden gebracht. Indien u daar behoefte aan heeft, laat het ons dan weten. We zullen dan proberen daar gehoor aan te geven.

Mocht u na ontslag uit het ziekenhuis behoefte hebben aan een bezoek van een van de artsen, geef dat dan door aan de assistente.

Uitslagen

Voor uitslagen belt u de praktijk bij voorkeur tussen 08.00 en 12.00 uur.