Coronavirus – Huisartsenpraktijk Zieuwent – Zieuwent
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Zieuwent
Harreveldseweg 17D 7136 KH
Zieuwent
Spoed toets 1

Coronavirus

I.v.m. het corona virus zijn binnen onze praktijk zijn enkele maatregelen en regels van kracht, waarvoor wij uw begrip en medewerking vragen.

1. Kom niet naar de praktijk wanneer u geen afspraak heeft.

2. Kom ook niet zonder afspraak naar de praktijk voor een behandeling door de assistente (zoals oren uitspuiten, bloeddruk meten, medicatie herhalen etc). Voor dringende en noodzakelijke behandelingen bij de assistente dient u nu ook eerst telefonisch contact op te nemen.

3. Wanneer u huisartsenzorg nodig heeft, belt u de praktijk. De assistente zal zoals gebruikelijk samen met u nagaan hoe, waar en wanneer u het beste geholpen kunt worden.

4. Wanneer u een afspraak heeft, neemt u dan niet te vroeg plaats in de wachtkamer, zodat deze niet onnodig vol wordt.

5. Kom bij voorkeur alleen naar de praktijk.

6.  Verlaat na de afspraak direct de praktijk.

7. Afhalen medicatie is mogelijk. Houd de contacten aan de balie kort. Bij griepachtige klachten: laat iemand anders de medicatie ophalen. Mocht dat niet lukken, overleg dan telefonisch met de assistenten.

8. Ziet u dat er al iemand anders binnen aan de balie staat, wacht dan even buiten tot de balie weer vrij is.

9. Draag een mondkapje in de praktijk

 

Wij danken u voor uw medewerking en begrip.

Namens het hele team van huisartsenpraktijk Zieuwent.

 

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.